2 Feb 2013

Dua Istimewa


Ehem. Macam mana nak mulakan cerita ya? 16 January itu hari, masa aku tengok-tengok bloglist, terperasan update terbaru daripada blog  A Letter For Him bertajuk Hadiah Dari Hati. Aku pun terus kelik macam biasa, nak baca apa isi ceritanya. Mata fokus pada skrin komputer riba. Kepada rakan-rakan blog, saya berminat untuk menghadiahkan cenderamata dari Langkawi... etc etc etc. Mohon emailkan jawapan anda... etc etc etc. Ada hadiah? Benda percuma? Best ni! Mulalah aku nak tergoda. Lagipun tinggal jawab je. Tak payah buat entry dan segala bagai syarat-syarat dan terma. Sebab ada hadiah punya pasal, aku pun excited nak mencuba.

 
Isi kotak kosong A dan B. 
Siapa nak cuba sekarang, boleh. Tapi hadiah takde lah. Heh! :P


Aku terus fokus pada kotak-kotak bernombor dalam entry tu. Nak jawapan A dan B? Aku mula kira cepat-cepat. Nak lebih cepat, carik kalkulator. Hadiah disedia untuk sepuluh orang. Masa mula-mula aku perasan latest update 4feet8 dalam bloglist masa tu, dah 45 minit entry tu berupdate. Dalam masa 45 minit tu, entah dah berapa orang jawab. Grrrr. Kena kira laju-laju. Nak hadiah!! Finally, aku nampak apa kaitan nombor-nombor dalam kotak tu. And aku dah tahu jawapannya. Terus email ke 4feet8 laju-laju. Rakus betul aku nakkan hadiah (-_-)" Selang beberapa minit lepas tu, aku terima balasan email. Berita gembira, jawapan aku betul. Ehem. Agak dah. Heh? Gila riak :P


Hadiahnya?


Received on 30 Jan. Terima kaseh  4feet8  :D


Selang dua hari lepas tu, 18 January, Jna Marcello pulak update entry Retro Party Night & Contest U Have to Join *Wajib*. Ada contest lagi? Means, ada hadiah lagi? Heheh! Jawab 15 benda sahaja yang anda rasa ada di dalam handbag Na, jawapan hendaklah dihantar ke etc etc etc. Syarat penyertaan Jna pun cuma perlu jawab via email, tak payah buat entry dan segala bagai syarat-syarat dan terma. Mula-mula aku taknak join pun contest tu, tapi Jna yang paksa (Sebab Jna tulis WAJIB :P). So walaupun aku tak berapa rela, terpaksa jugak teka apa 15 benda dalam handbag Jna. Lepas aku email jawapan, balasan yang aku terima, Lemah la Liyaa ni. 5 je betul. Demn!

Padahal aku dah yakin gila masa jawab tu. Aku ingat Jna ni kaki make up. Habes semua jenis barang make up aku listkan. Memang konfiden gila dengan jawapan tu. Rupanya jangkaan aku salah. Too over confident kut. Tu yang salah (-_-)" Tapi naseb baek each peserta memang dibolehkan meneka dua kali, means there's another chance. Cuma kali ni aku dah tak serakus mula-mula. Cuba letak jawapan hati-hati. Aku jawab lambat-lambat. Aku tengok mostly yang jawab susah nak teka tepat 15 benda. So, make it slow and easy. Cheh! Aku cuma emailkan jawapan seterusnya pada hari esoknya. Dan, yeahhhh baru dapat teka banyak yang betul. Finally, dapat the highest point :D


Dan hadiahnya?


Received on 31 Jan. Terima kaseh  Jna Marcello  :D


Dua-duanya cantek. Dua-duanya aku suka. Dah orang kasi hadiah, takkan lah tak suka pulak? :D Tapi aku memang betul-betul suka. Pada aku, dua-dua t-shirt tu cantek gila. Benda free, lagilah nampak cantek. Heheh! Tak sia-sia rasanya aku fikir jawapan untuk dua-dua soalan tu. Berbaloi-baloi, orang kata. Daripada kelmarin, tak henti senyum sampai telinga. Dua-dua t-shirt belum pakai lagi. Sayang. Nak basuh pun sayang. Sayang bau kedai :D Untuk kau orang yang sedang membaca, especially yang tak tahu apa-apa pasal dua contest tu, harap jangan jealous over-over. Aku memang berniat nak buat kau orang jealous, tapi jealous siket-siket dah lah ya? Pujuk sambil riak. Kahkah!


Dua Istimewa


Ehem. Dari yang istimewa untuk yang istimewa. Akulah salah seorang yang istimewa tu. Hakhak! :P


108 comments:

  1. Replies
    1. Rezeki, alhamdulillah. Heheh! Kau try jawab soalan Ha?

      Delete
    2. soklan jna aku jawab... suh cuba lagi skali macam tertinggal pulak...

      yang kak Nanie tu, aku baru nak amek pensel sekali dah tutup.

      sedih beb, baru nak uji diri :)

      Delete
    3. Hahaha! Kau cuba esok harinya ke? Sbb esok paginya tu ada update tinggal 1 kekosongan kan? Salunya kau cepat je terjah blog dea. Takpe la, Punzeel. Bukan rezeki kau kali ni. Pastu kau patah2kan tak pensel yg kau pegang tu? Hahaha!

      Delete
  2. hadiah dah dapat..untunglah..review dah blom..ke nak aku reviewkan lagi..kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Review belum lagi. Kau nak review pun boleh, Pakcik. Dipersilakan. Aku siap sedia mental fizikal -_-" Hahaha!

      Delete
  3. Yg Kak Ha pnya contest tu sy nk try, tp bab2 mates ni sy lemah la.. x jadi nk join.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err kalau camtu, Biskut hafalkan sifir dulu ya :P Alaa, akak pun men tekan2 kalkulator je. Kebetulan je betul. Dah rezeki kut :D

      Delete
    2. Ehh, sifir? xnak la.. zaman dh maju, ad kalkulator.. apa guna kalkulator dicipta kan kalau bukan mengira? muahahahaha

      semangat nak dapat hadiah kak Lya tu smpai pkai kalkulator.. cayaaa laaa... :P

      Delete
    3. Owh, taknak hafal sifir ya? Berdiri atas kerusi sekarang! :P

      Hahaha! Memula tu congak2 je gak. Dpt 1 jawapan. Pastu sbb nak kira lagi cepat, carik r kalkulator. Hehehe. Mesti la semangat. Semangat Matematik! Heheh :D

      Delete
    4. ko tekan jawapan ape liya?

      aku nak tau jugak nak tau betul ke salah... heeee

      otak karat sudah

      Delete
    5. X nak ar.. risau kerusi patah.. hahahaha..

      ha kak lya, gtau r jawapan dia.. manala tau perkiraan otak sy ni betul.. walaupun x mnggunakan kalkulator...hehe

      Delete
    6. Kalau dapat kaitkan relationship antara nombor2 dalam tu, kira betul la tu. Hahaha! :P

      Delete
  4. serius chicna jeles sbb chicna mmg terlepas dua2 contest tu. grrrrr..

    anyway congrats liyaa.. mohon liyaa buat contest & bagi chicna menang plisss.. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa, Chic Na. Tu laa. Nape cuti blogging lama sangat? Haih! Tapi bagus jugak. Kurang sorang pesaing. Eh? Hahaha! :P

      Mekaseh Chic Na. Eh? Dah la request buat contest, pastu nak mintak menang terus ey? Hahaha! Err kalau Liyaa buat, takde sape kut nak join. Sunyi sepi je nanti tunggu jawapan. Hahaha!

      Delete
  5. yeahhh dpt jugak yg t-shirt langkawi tu...kaler hitam jugak, cuma design print tu yg lain. tahniah, dpt baju free :)

    err, review tu esok aku publish. dun worri be happy :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat jugak ey Kopi? Thanks & tahniah jugak. Free, sape tak suka kan? Hahaha!

      Err esok ey? Alamak! Nebes pulak. Kau punya dun worry be happy tu macam suspens je. Menyeramkan. Ahaha! :P

      Delete
  6. Replies
    1. Best laa men jawab2 soalan. Dapat hadiah lak tu. Hehehe. Thanks! :D

      Delete
  7. yg kopi nk review blog ko, bukan kira hadiah ke..?


    ke kategori bencana..? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Taktau lagi kategori hadiah ke kategori bencana. Hahaha! Sebenarnya tu salah satu rezeki gak la. Tapi sbb dea tak review lagi, so cite laen kali :D

      Delete
  8. bestnya. rezeki dapat jawab betul ye dak. hehehe. tahniah Kak Liyaa.


    pasal Jna tu...kita banyak salah sebab teka barang mekap je lebih sebab ingatkan si cantik manis tu kaki mekap kan...huhuhu. sekali Na cakap dia tak suka mekap2 ni...dua kali teka pun serupa jugak. dah takde rezeki :D


    *Na mohon anjurkan lagi..hadiah tiket flight Na. pastu yang dah menang dilarang join lagi. hakhak. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaseh Aien. Tu laa. Ingat dea kaki mekap. Memang barang mekap sesaje yg akak listkan masa 1st try. Tapi nama Aien kan rasanya termasuk gak yg lucky draw tu. Cheh! Cuma nama tak tercabut je la. Takpe, laen kali Aien menang pulak :D

      Na kemaen lagi larang akak join 2nd contest. Ini tidak adil! :P

      Delete
    2. HAHA. memang masuk lucky draw...tapi takde rezeki kan. takpe harap Na anjurkan lagi....tapi hadiah tu la tiket flight. hamboih.


      Delete
    3. HAHAHAHAHA
      tu la Aien Na mcm jeles sbb Lyaa menang 2 baju

      grgrrr x adik nyeeeee *sakit hati

      pasni mmg confirm Lyaa x dibenarkan join contest Na kakakakkakaakka

      Delete
    4. Aien: Kalau Aien menang tiket flight tu pun best! Leh gi honeymoon pas kawen nanti. Anggap la tu wedding gift drpd kawan blogger okeyyy! :D

      Jna: Jangan dengki sangat boleh? Mana boleh maen block2 join contest. Asalkan bukan staff fireflyz boleh la kan? :P

      Delete
  9. tahniah amat la ye,, aku jelez giler nih. haissyyy. dah berzaman tak menang pape. sila paksa na bagi hadiah untuk aku pulak. wajib!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah berzaman? Maknanya kau tak layak nak jeles Muja. Aku ni la baru pes tyme nak menang2 benda2 camni. Itu pun naseb baek pemenang bukan dipilih cuma sorang. Kasik peluang orang baru okeyy! :P

      Hehe. Yang paksa tu, kau try sendiri okeyyy! Aku tak pandai paksa, aku penyopan orangnya. Kahkah!

      Delete
  10. haha untunglahh .
    eh da dapat eh t-shirt tak check plak dekat admin poli :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gi check cepatttt! Nanti org len lak yg pakai baju kapal terbang tu :D

      Delete
  11. apa kata tshirt filefly tu kau bagi jer kat aku? :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takleh nak kata apa2. Kau bukannya muat pun. Saiz pompuan :|

      Bukan tuhari kau dah bodek Na ke nak dapat baju pree? :3

      Delete
    2. Cheh! Kau tang nak dapat pree je dan2 goda Na kan? Naseb bek Na tak bagi :P

      Delete
    3. Dahh laa Na da pass kat H..
      isk H ni gedix taw! =)

      Delete
    4. Tengok tuu. Na maen tipuuu. H tak jawab pun soalan contest tu. Tapi dapat pree =_=

      Na tak adil! :P

      Delete
  12. pe lg jom bukak kedai bundle teheee ;p
    org tua2 kata kalo dpt baju maknanya... bakal gemok....*larikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Taknak2! Baju ni sendiri nak laram :P

      Erk! Tak penah denga pun org tua2 cakap camtu. Sengaja jek nak dengki kan? Sengaja kan? Grrrr. Orang tua tu sape? Zila kut. Hakhak! :P

      Delete
    2. hahaha naheee mai la ke blog ade mjlis mkn2 tau..

      Delete
    3. Burpppppp! Okey, dah kenyang. Time kaseh jemput. Best dapat makan2 ngan selebrity fofular. Kemsalam Liyana Jasmay. Kehkeh!

      Delete
    4. haha mai la lagi ade main cabut2 gigi sampe tekeluor ;p

      Delete
    5. Hamboi! Cam dasat je bunyik. Hehehe. Sory bz sket. Nanti akak datang ya :D

      Delete
  13. erk. 5org terawal je dpt tshirt. 6-10 dpt keychain/fridge magnet..tinggal lg sorg tak bg alamat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, yeke Ha? Taktau lak hadiah tak sama. Takpe ke reveal hadiah kat sini? Errrr

      5 terawal rupanya. Ingatkan kalau email pun masa tu dah takde tempat dah. Naseb baek cuba jugak. Thanks Ha! Dah belikan free, poskan lagi. Banyak modal tu. Really appreacite it! :D

      Masa dah terima tu ingat nak whatsApp. Tp terpikir lak nak wat entry. Tu yg senyap2 je dulu :P

      Delete
    2. haaa..apa lagi, delete la entry ni..:|

      Delete
    3. Liyaa: eh, takper-takper..boleh je.
      H: Muat tak baju nya. Risaunya, takut 4-4 lelaki tak muat baju tu..dia mcm mengecil je lepas basuhkan..

      Delete
    4. yang Na tak faham Ha kejam gilaa kot..Na nk join contest tu..tp Na tataw nk bg jawapan kat mana..
      Na cmmnt blog dye..tp dye x jwb..

      *merajuk dgn Ha

      Delete
    5. na, kan adah tulis kat entry tu sayang..? aduhai..
      saya kat langkawi tu tokley akses blog sbb line celcom kat sana edge n tak bawa laptop. update twitter pun thru hp.. ala.. sian na. oklah, emailkan la alamat na kat sy ya..? fourfeeteight@yahoo.com

      Delete
    6. H: Button delete tak function :3

      4feet8: Hehe. Naseb baek boleh. Kalau tak, takleh la nak riak :P

      Jna: Ha ada tulis la suh emailkan jawapan tu kat mana dlm entry tu. Lenkali baca entry tu betul2 :P

      Delete
    7. HAHAHAHHA
      jgn jelesss skrng gak Na gi email kat Ha..
      kekekekkeke

      Delete
    8. Ish! Mana boleh. At least jawab la dulu soalan tu. Mana boleh terus dapat hadiah. Na tak adil! :P

      Delete
  14. rezeki tu dua2 contest dapat t-shirt. hihi kite haritu join jugak contest k.Na tu tapi 8 je betul. kali kedua dah xde idea nak teka apelagi dah. hahaha..

    t-shirt tu kalau sayang sgt nak pakai sayang, nak cuci lagi sayang simpan cantik2 dlm gobok. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Rezeki. Alhamdulillah. Jarang2 bernaseb baek camni. Err pas byk salah yg 1st tu try google psl brg dlm handbag. Masa tu la dapat idea banyak. Hahaha!

      Memang sayang. Tapi dah basuh dah tadi. Selagi tak basuh takleh nak laram. Hahaha!

      Delete
  15. beznye..dah lama pulak rasa x join contest..hadiah dua2 tshirt tu..bez la..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau contest terus jwb je sng nak join. Kalau suh wat entry, cam malas je. Hehe. Tu laa hadiah best lak. Memang rezeki :D

      Delete
  16. salam... lama tak singgah sini. apa khabar? selamat ber contest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sehat. Time kaseh! Contest simple2 je :D

      Delete
  17. Rajin kau liyaa...aku satu contest pun tak penah masuk lagik. Yalor, keja tenggelam timbul aja. Cenggini, kau plak ar anjur contest...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contest simple2 camni, leh la aku join. Tu pun kebetulan aku sempat baca contest tu sebelum due date. Kalau tak, melepas jugak. Hahaha! Aku anjurkan? Macam takde sape je nak join nanti. Ahaha! Lagipun aku kedekut nak kasik hadiah :P

      Delete
  18. bestnya kak liyaa! tak sia-sia kan susah2 kira dan agak bagai. hehe :D

    p/s: maaf lama tak singgah =D. bari start sem, tapi sem ni banyak program. akak datang laa uia pj, in shaa Allah hujung bulan 2, banyak program open untuk orang luar. meh2 jumpa mira kat sini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Yg kira tu tak la susah sgt. Eh, macam riak lak bunyi. Hahaha! Tp yg teka barang dlm handbag tu susah sket la. Memula igt senang, tp susah gak rupanya :D

      Dlm bulan dua ni akak cuma naek KL masa CNY je kut. Nak naek selalu, tak larat lak memikirkan kosnya. Hehehe. Tapi kalau Mira janji nak bagi hadiah ke bila akak datang sana, leh r dipertimbangkan :P

      Delete
  19. Replies
    1. Time kaseh. Itu lah. Rezeki2. Tak rugi gak asyik mengadap blog je :P

      Delete
  20. Replies
    1. Hehehe. Best laa. Dapat barang pree kan :P

      Delete
  21. wahhh bertuahnya...i teka gak yang jna tu tapi syap je sah2 tk btul....hihihihihi

    http://yatdhamid.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa mana ade Na senyapp Na reply cmmnt yatd ;c
      Na suruh yatd teka skali lagiiiiiiiiiii..
      cer check semulaaaa =)

      Delete
    2. Yatd: Jna tak reply kat email. Dea reply kat komen kat entry tu. Next tyme rajen2 follow up semula kat komen okeyyy! Mana tau next tyme rezeki Yatd lak :D

      Jna: Nampaknya Yatd bukan jenis yg suka follow up komen semula. So, maybe Yatd takkan baca komen Na kat atas ni :P

      Delete
  22. weiii,giler pnya jeles mcm ni..dpt tshirt lak tu..ingat ala2 souvenior je..aisehh
    xpe2..next month go to lgkawi,kita beli ye Ai even kena beli sdiri..hahahaha (ayat memujuk hati sdiri)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan dapat Tshirt? Kira mewah jugak la hadiah ni. Dah la tshirt cantek. Hehehe. Saje je kasik Ai tambah jeles :P

      Tapi kalau dpt ala2 souvenoir cam fridge magnet pun Liyaa suka gak, sbb memang kumpul. Tp tshirt lagi best la. Ahaha! Takpe la Ai. Beli sendiri pun beli sendiri la. Pastu update la kat blog ckp dpt hadiah drpd contest mana2 :P

      Delete
  23. untung laa die.. hihihi. kite selalu takde rezeki kalu masuk ape2 contest.. hahahaa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err tu contest yg susah2 kut. Maksudnya pemenang cuma satu je ke. Takpun soalan senang, sume org leh jawab, tp pemenang dipilih random. Memang susah la nak menang camtu. Hehehe.

      Yang akak join ni, antara betul ke tak jawapan kita. & of course sape cepat dea memang la. Next tyme try la lagi, Teha! :D

      Delete
  24. Lyaa.. nak taw x.baju yg Na bg tu bajubaru utk 2013..
    klau Lyaa pasan baju yg Na publish x sama dgn yg lyaa dpt kn???
    Na pun xde baju baru lagi..kesian x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na, memula tak pasan lak laen drpd yg Na publish. Ni baru pas check, memang laen. Kolar yg ni oren sume. Lagi cantek! Hehehe. Alaa, Na bila2 pun leh dapat kan baju tu. Tapi, sbb Na da publish laen, patutnya Na kena bagi dua2 design la kat pemenang. Hahaha! *Tak bersyukur :P

      Delete
    2. amboii kak liyaa.. nak dua2 tuu :D

      murah rezeki akak menang dua2 :D

      Delete
    3. Hehe. Nak dua2 pastu nak kasik Missha satu la. Ehem. Teharu tak? Hahaha :P

      Delete
  25. congrate lah sista.
    btw, terima kasih atas doanya. Itu saja yang mampu diri ini buat. Meraban. bai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, sista!

      Okeyy2! Get well soon & jaga diri okeyyy :D

      Delete
  26. terlepas contest nih :( ..btw mmg xtahu pn jwapannya apa hahahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheh! Cara cakap terlepas tu cam sedih sangat je. Rupanya jawapannya pun taktau. Hehehe. Tp kalau contest still valid, mesti leh try2 teka kan Faie? Takpe2. Faie tak join, kurang la sorang pesaing :P

      Delete
  27. tahniah!
    klu tshirt tu x fit ngn liya meh la pos kesini..
    kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah try. Memang fit sangat2. Sory ya Miss. Hahaha! Kalau tak fit pun, still nak simpan kut2 badan leh mengecut *Saje dengki kat Miss :P

      Delete
  28. sebagai sorang yang minat math dan suke nombor.. memang aku tak boleh duduk diam bile tengok soalan macam kat atas tu.. so lepas kaji dan kaji aku dapat A = 91, B = 30.. aku rase betul jawapan aku tu.. so pendek cite, sebab aku dah jawab betul.. bak sini hadiah ko dapat tu! =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku attach soalan tu sekali pun memang khas untuk peminat2 Math. Dan aku memang pasti, kau salah sorang yg akan teruja nak jawab soalan tu. Tapi sory, aku bukan penganjur contest tu. So takleh la nak kasik hadiah tu kat kau. Hahaha!

      Delete
  29. kemain ko ea.eh tapi kalau baju tu ko tak muat..sila post kat aku ye.aku kecik sikit dari ko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mintak mahap la. Baju tu memang dah tempah fit2 je saiz aku. Kemaen okeyy, hadiah tempah. Ada tailor siap dtg umah ukur badan aku. Nak kasik kat kau, kang longgar. So takyah la ey :P

      Delete
  30. TAHNIAH..saya suka collect baju "ilove" neh T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh, yeke? Best jugak kan jalan gi mana2 beli baju "I Love". Pastu leh gantung, susun dalam almari as collection. Tak pernah terpikir nak wat :D

      Delete
  31. tahniah tau awak..bolehlah saya pinjam seminggu tu..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kaseh. Hahaha! Okeyy, boleh. Dgn syarat lepas seminggu pulangkan dgn baju yg lagi stylo drpd ni. Boleh? Hahaha! :P

      Delete
  32. tahniah weyh...
    tp ni aku sesaje nk jwb..ko bg la adiah tu kt aku kalau betul..

    A=90...B=30

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time kaseh. Lagi siket je nak betul. Ntah2 kau salah taep satu jawapan tu kut. Takde rezeki la kau kali ni. Aku baru je ingat nak bagi hadiah tu kalau kau betul dua2 jawapan tadi :P

      Delete
  33. wahhhh bestnya.....
    MLD pun teringin jugak, tapi takder masa nak masuk contest :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Kebetulan je terbaca contest tu seawal contest tu start. So sempat la nak join. Next tyme kalau sempat try keyyy! Mana tau menang :D

      Delete
  34. erkkk lame aku tak dapat hadiah ..liyaa, bagi aku hanger tu boleh? :D kuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedih aku baca komen kau ni. Hanger pun kau nak? Meh alamat, nanti aku poskan. Hahaha! :D

      Delete
  35. wahh2 mcm2 eh dapat dua pulak tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err err penganjur2 contest sume murah hati. Hehehe. Mwah mwah! :P

      Delete
  36. tu belum dpt kete mewah sejibikk..,iHIKs, tahniahnyerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa? Wak terasa macam nak kasik kete mewah ke? Hewhew! Kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan :P Time kaseh, Wakkk! :D

      Delete
  37. pehh..rezeki...jawab sudoku..hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! Memang rezeki. Kalau bukan rezeki, dapat jawab pun belum tentu sempat hantar yg terawal :D

      Delete
  38. memang sgt untunglah dpt kan hadiah istimewa ni... sgt2 lak tuh..

    ReplyDelete

Shout Your Quotes